Blogg listad på Bloggtoppen.se

Silly season - Rögle vill ha tillbaka Bödker

Enligt uppgifter som är bekräftade så har Rögle redan inlett jakten på att få hem Mads Bödker inför nästa säsong. Dessutom ska Mads Bödker vara positiv för en återkomst då han trivdes ypperligt i Rögle och Skåne.  

Rögle har hört av sig och anmält sitt intresse. Mads är som sagt positiv men av förståeliga själ ligger fokus på kvalserien just nu och disskussioner lär ta fart därefter.
När Rögle och den omåttligt populäre danske backen gick skilda vägar så var det många som uttryckte sitt missnöje och förstod inte varför. Både supportrar, spelare och press har uttryckt saknaden av Mads Bödker som inte bara var en bra lojal lagspelare utan dessutom en stämningshöjare med världens största leende på läpparna dagligen. Nu kan han snart vara grön och vit igen, om Pelle Svensson och Rögle får som man vill.

Mads har redan blivit en kultförklarad spelare bland Leksandsfansen och twitterhetsen kring honom nådde oerhörda nivåer. Skulle nu Leksand ta steget upp i Elitserien och om man skulle vilja satsa på Mads blir läget annorlunda.

Enligt uppgifter som inte är bekräftade har även Malmö anmält sitt intresse, det är dock uppgifter som inte är bekräftade. Det är däremot Rögles intresse, det har jag 100% stensäkra uppgifter på.

Jag har försökt få kontakt med Bödker och Finnström (agent) under dagen utan framgång.



Mads i "fel" kläder. Snart i rätt igen?


Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.