Blogg listad på Bloggtoppen.se

Almtuna är sugna på Emil Sandin

Kanske ingen jättegrej men alla övergångar under sillyn är för mig intressant, speciellt när det handlar om Allsvenskan eller Elitserien.
Här kommer en sak, Almtuna är sugna på förre Rögleforwarden Emil Sandin. Det är inget som är klart där men att intresset finns har jag fått riktigt bra uppgifter på.

Almtuna var dessutom uppe i Sundsvall så sent som igår för att spana in Emil. Då passade han på att göra hattrick när Sundsvall slog Olofström med 4-2. Så intresset lär inte ha minskat.

Det har hänt mycket hos Emil denna säsong, först körtelfeber som gjorde att han halkade efter med träningen, sedan fick han inte ens träna vidare med Brynäs. När Rögle då hade enorma skadeproblem så fiskade man upp Emil som gjorde en bra match för att sedan vara en flopp många redan glömt. Då hamnade han i Sundsvall där han gått okej. Nu kan Sandin landa hemma i rötterna igen efter en säsong han pendlat från norr till söder.

Almtuna nästa för Sandin? Inte klart men på god väg.

----

Enligt en blogg på nsd så ska Mattias Persson inte stanna i Luleå. Om de uppgifterna stämmer så lär han hamna i Malmö. Jadeland, Persson och en hel del andra Malmökillar lär vara i Sylvegårds kikare som visat från start att han vill se ett lag med anknytning till klubben. Helt rätt.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.