Blogg listad på Bloggtoppen.se

Klasen visade klass när Malmö tog bonuspoängen

Jag kom precis hem. Har suttit i bilen och samlat intryck och tankar. Snabb sammanfattning, Rögle ska vara glada för poängen. Hur illa det än låter så är jag nöjd med en poäng i Malmö Arena idag.

-----

Malmö var sett till tre perioder bättre än Rögle och förhandssnacket som handlade om att "det inte spelade någon roll om Klasen var med", det fick man äta upp. I den andra perioden kommer han en mot en mot Jensen som inte hade en chans när Klasen drog honom lätt och satte den högt bakom Fransson. Förutom det målet var Klasens kedja matchens absolut bästa. Han såg ut att tappa humöret i första när Sylwander "testade" honom men det var bara vinnarskallen som hade satt sig. Hade Linus Klasen spelat på denna nivå varje kväll hade Malmö inte legat utanför play

-----

Rögles insats? Tycker att man inte kommer upp i den nivå man kan men sett till sista matcherna ligger man på denna nivån just nu. När Sondell kvitterar så kändes det rättvist just då, man var dessutom nära att ta ledningen i slutet på första perioden. Sen är det Malmö som äger matchen både i andra och tredje.

-----

Man hade kunnat åka ifrån Malmö med två poäng. I förlängningen var det Rögle som körde på fram till utvisningen. Jag gillar Tagnes offensiv med en back och tre forwards. Sedan var det dåliga straffar, Bartas var ju bra, lurade Fransson som gick lite för aggressivt på pucken vilket Barta tackade för.

-----

Plus i Rögle ska delas ut. Tycker att Fransson, Sondell, Bonsaksen, A.Johansson och framförallt Viktor Lindgren ska känna sig nöjda. Minus till Jensen, inte bara för att han blev grundlurad av Klasen. Det såg väldigt svajigt ut där matchen igenom, fumlade, trillade och slarvade. Visst, hans mål räddade laget och det lyfter insatsen lite.

-----

Publikmatchen vann Rögle, man skapade bra tryck när man satte igång. Dagens mest pinsamma var väl ändå Måns Zelmerlövs "allsång" där han inleder med att hylla hemmaklacken som världens bästa.

Här får ni ett kort klipp med Röglesång.



-----

Nu gäller det att inte gå på samma mina som efter senaste derbyt. Sundsvall hemma härnäst och nu är det upp till Rögle att ta den segern. Det är ett måste.


Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.