Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ny vecka - Landar Pelle något innan Schweiz?

Då är det dags för en ny vecka. Innan vi blickar framåt så kan vi konstatera att straffar är något Rögle bör träna på. Förutom A-lagets strafförlust mot Malmö i fredags så har J20 förlorat tre av fyra matcher nere Tjeckien på just straffar. Rögle slog Slavia Prag med 4-2 där nere men annars blev det strafförluster mot Litvinov, Liberec och Plzen. Ändå positivt, Rögle förlorar inte någon match på tre perioder.
 
Kommande vecka så spelar Rögles A-lag två matcher. Först på onsdag då Växjö kommer på besök och sedan drar laget ner på den årliga Schweiz-turnén där man inleder med match mot HC La Chaux-de-Fonds på söndag.
J20 har match mot Helsingborg på torsdag. Först var matchen lagd på onsdagen men passande nog har man skjutit fram matchen en dag. Den matchen känns given att se. Helsingborg med "Piva" i spetsen känns spännande.
 
I samband med att Rögle åker söderut till Schweiz blir hela truppen samlad, Mike Iggulden ansluter. Frågan är om inte vi kommer att få se något mer nytt innan Rögle åker iväg. Pelle söker de sista pusselbitarna och man tittar på både back och forward. Forward har Pelle varit öppen med och att man söker back säger "hockeyfolk" med insyn.
Rögle åker iväg för att svetsa samman laget både på och utanför isen. Det optimala är givetvis att den truppen som ska inleda Rögles säsong i Elitserien då finns på plats. Så jag tror att det mycket väl kan dyka upp något i veckan.
 
----
 
Hockeysveriges Bodin publicerade igår ett snack med Fabian Brunnström. På frågan om varför det inte blev Rögle sa han:
- Ja, men där har jag varit, hehe... Jag kände inte för att spela i Rögle, Frölunda lockade mer.
 
 
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.