Blogg listad på Bloggtoppen.se

Återväxt, Bohm och klartecken för AIK

Att Rögles juniorer och ungdomar varit framgångsrika de senaste säsongerna och är fortfarande är inte någon hemlighet. Årgångarna 94-95 tillhör landets främsta. Rögles J20 tog i våras SM-brons och J18 tog hand om guldet.
 
Återväxten är fortsatt väldigt lovande. I årets upplaga av Skånes Tv-puckslag hittar vi hela 11 spelare från Rögle, Oliver Lindholm, Edvin Sjöstrand, Felix Jansson, Robin Bringsén, Rasmus Rosenqvist, Filip André, Benjamin Holmqvist, Gustav Olhaver, Melker Iversen, Philip Magnusson och Joel Larsson. Jonstorp har fått med 98:an Jacob Cederholm, lillebror till Rögles Anton Cederholm.
 
----
 
Oskarshamn har idag gått ut med att man lånar in Oliver Bohm från Frölunda. Först och främst ska Oliver bara vara med i en match, nu mot Borås. Sedan är det tänkt att han ska återvända till Göteborg igen. Han lär säkert få några matcher i Oskarshamn under säsongen med.
 
Oliver Bohm är en storväxt back som förra säsongen spelade ett tjugotal matcher för Frölunda men fick även då spela allsvenskt som utlånad, då till Almtuna och Borås.
 
----
 
AIK har nu fått klartecken att börja matcha lånet från Vancouver Canucks, superlöfter Nicklas Jensen.
- Vi fick ett mail av Vancouvers general manager att han kan börja. Han kan spela för resten av säsongen i AIK, inga problem, säger AIK:s sportchef Anders Gozzi till hockeyexpressen.se.
 
----
 
Rekommenderar er att ta en titt på bilderna från Rögles teambuilding nere i Schweiz. Klicka här, jag garanterar att ni aldrig sett laget så här. Ganska kul att se den tydliga rädslan en del av spelarna visar.
Noterar också att sportchef Pelle Svensson är med på denna aktivitet.
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.