Blogg listad på Bloggtoppen.se

Simon Olsson till Örebro - "Inget är klart men vi pratar"


Det har gått flera rykten om Simon Olsson sedan han fick lämna Rögle. Troja, Karlskoga, Örebro och ännu fler lag har det ryktats om. Nu kan det snart vara klart, uppgifter som nådde mig igår säger att han ska vara klar för Örebro. Fahlander har öppet skrivit på twitter att man har klart med en forward och en är på god väg.

- Det är inte han som är klar men vi pratar, säger Mikael Fahlander till gronvitasumo.se.

Det finns dem som säger att det är klart och att ni snor honom framför näsan på bland annat Karlskoga?

- Han är inte klar, än.

Så jag räknar med att det bara bläcket som ska torka innan han presenteras som en av Conny Strömbergs ersättare. Intressant, vi har öppet kunnat följa Fahlanders intresse för Olsson under säsongen och han har vid ett par tillfälle sagt att "honom ska vi sno från er" och att han inte förstod varför Rögles coacher kunde placera honom på bänken. Där håller jag med, Olsson var för bra för bänken och visade det genom att vara en av Rögles bättre forwards i kvalserien.


Simon "showar" vidare i Örebro?

----


** Uppdaterat: 11.15

Örebro har idag presenterat Kalle Olsson, senast i Linköping. Forwarden som lämnade Västerås och överraskande fick chansen i Elitserien. Det blev bara en säsong där.

- En aggressiv skridskoskicklig forward med bra speluppfattning samt fin teknik, välutbildad som med rätt omgivning kan göra en del mål också, skriver orebrohockey.se.  


Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.