Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ser framåt med stor optimism

Visst, dundertungt att förlora hemma mot Malmö. Dessutom med att släppa in Bartas mål när han kommer en mot tre. Det var en prestation som avgjorde matchen och som han ska ha cred för.

Nog tjatat om det. Efter att ha samlat mig så tycker jag ändå att vi ska vara positiva. Rögle blir bara bättre och bättre, gör sin bästa match så här långt. Hade kunnat vinna om inte Sjögren i Malmökassen storspelat. Han var riktigt tät. Har svårt att se Toivonen där, inte så länge Sjögren spelar så här.

Rögles spel lovar mycket och vi är bara i omgång fyra. Tycker att man definitivt är värda poäng idag. Simon Olsson och Ted Brithén tillsammans med Starkov hade stundtals lekstuga. I spel fem mot fem var Rögle det bättre laget. Det betyder inget denna match, förhoppningsvis lossnar det.

Jag lägger denna matchen i arkivet, ser gärna den på tv men slopar sista minuterna. Så bra spelade Rögle idag. Så innan ni i vanlig ordning spyr ut skit så känn efter.

Framförallt har man en jätteläxa, nöta powerplay. Det ska vara en möjlighet inte en belastning. Att man dessutom återigen släpper in mål (fyra denna säsong)i den spelformen är bedrövligt. Rögle är farliga från kanten och framåt när man väl etablerat sig. Däremot är powerplayspelet från blålinjen riktigt dåligt. Känns som att när Simon eller Himelfarb som är de som styr från kanterna skickar upp den mot blå så är det förstört.

Sista saken, Alexander Barta. Osynlig. Sedan blixtrar han till och gör förmodligen höstens skönaste mål, om man håller på Malmö.

-----

Ska upp tidigt så återkommer imorgon med vinsterna till er som prickade in 2-5 eller Emil Sandin i tävlingen.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.