Blogg listad på Bloggtoppen.se

Leksand på väg - "Vi känner oss väldigt redo"

Har nu på eftermiddagen pratat med Leksands tränare Christer Olsson. Laget har tränat hemma i Leksand på förmiddagen, käkat gemensam lunch och satte sig i bussen 12:30 för en lång bussresa till Ängelholm. Det är inget som Christer Olsson klagar på, tvärtom.

- Vi känner oss väldigt redo. Rögle borta i en seriepremiär, det kan knappast bli mer inspirerande. De har en entusiastisk hemmapublik som alltid är kul att spela inför, säger Christer Olsson till gronvitasumo.se.


Rögle har som alla vet skadeproblem, det har även Leksand. Båda lagkaptenerna Jakob Johansson och Pelle Prestberg saknas imorgon.

- Vi har två långtidsskador sedan tidigare i Johan Svedberg och Lucas Sandström. Sen är Pelle Prestberg småskadad och missar både premiären imorgon och sedan hemmapremiären sedan.

En premiär är alltid en premiär, det brukar vara övertänd publik, spelare och det kan sluta hur som helst. Vad är då nyckeln till seger?

- Givetvis är det att ha ett bra försvarsspel. Rögle har skickliga forwards så det gäller att vi är med där. Det lag som hittar balansen mellan försvarsspel och anfallsspel bäst vinner, säger Christer.

Mads Bödker är en ny kille hos er. Han är väldigt omtyckt här nere. Vad har du för uppfattning om honom?


- Mads är en fantastisk kille. Alltid ett leende på läpparna. Han har gjort en väldigt stark försäsong och det är härligt att ha en sådan kille att jobba med.

Vad vet du om säsongens Rögle?


- De har ett par skador. Tycker att de hade bra backar förra säsongen och har fått in nya spelare där. Sondell är en bra spelare som jag tror kommer göra det bra. Sedan har de som jag sa skickliga forwards men jag vill hellre fokusera på vårt lag och vårt spel.

Hanses eller Holmström, vem står?


- Vi har inte gått ut med laget än. Det gör vi imorgon efter värmningen.


Jag tackar Christer Olsson för den trevliga pratstunden och önskar honom lycka till med Leksand. Laget sitter alltså just nu på en buss och beräknas checka in i Ängelholm vid 21-tiden.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.