Blogg listad på Bloggtoppen.se

Inför Oskarshamn - Gistedt fortsätter med all rätt

Man ändrar inte ett vinnande lag, det är en klyscha många lever efter. Att man inte flyttar Gistedt till morgondagens match hamnar inte inom ramarna för den. Gistedt växer och växer och efter hans omutliga insats mot Leksand där han vann två poäng åt sitt Rögle, så hade det varit tjänstefel att låta Fransson stå.

Rögle har saknat spelare som nått den där "zonen" denna höst och när nu Gistedt nått den så ska han fortsätta att stå. Fransson känner inte längre flåset, det är nu han som flåsar.

Liljewall är tillbaka imorgon också, riktigt kul att se. Hoppas han får hålla sig hel och fräsch säsongen ut. Att August Carlsson är skadad underlättar för Tangnes. Liljewall tar helt enkelt hans plats med Sylwander och "Flash". Annars är det som senast.


Gistedt (Fransson)
Bonsaksen - Glimmenvall   A.Bergström-Brithén-Olsson
Sondell - Curry  N.Bergström-Himelfarb-Lindgren
Jensen - Panelin-Borg Liljewall-Sylwander-"Flash"
Starkov-Jacke-Häggström

-----
 
Oskarshamn parkerar strax bakom Rögle på samma poäng men med sämre målskillnad. Imorgon kan Rögle ta ett viktigt steg vid seger. Senast uppe i Oskarshamn blev det förlust 2-3. Imorgon ska Rögle ta revansch.

Snackade precis med en spelare i Oskarshamn och mer om det får ni lite senare.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.