Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blixten slog ner i Ängelholm - 6-3 mot Oskarshamn

Rögle tog en riktigt skön seger idag, 6-3 mot Oskarshamn. Det sköna var att man avgjorde matchen tidigt och kunde sedan kontrollera den hur säkert som helst.
Juniorlinan som idag fick besök av Christopher Liljewall var matchens stora behållning när man ställdes upp som en förstaline. Redan efter 23 sekunder in i matchen tackade man för förtroendet och spräckte nollan, Sylwander satte  1-0 via köksvägen assisterad av comebackande Liljewall som inte behövde speciellt lång startsträcka efter skadeuppehållet.

Att Oskarshamn sedan kvitterade strax efter spelade ingen roll denna kväll. Rögle vann klart rättvist och det var längesedan man kunde sitta med en period kvar och säga, "detta är klart".

Blixten slog ner i dag. "Flash" stod för två mål och en assist och visade samma form som om det vore en J20-match. Där är han kung och idag var han det i en allsvensk match. Han hade bra hjälp av Sylwander och Liljewall. Det märktes inte att han varit borta så länge som han varit.

Att bröderna Jacke och Danne får sätta ett mål vardera i pp är så skönt. Två viktiga pjäser för Rögle i den spelformen.

Gistedt gör en ny bra insats och går riktigt bra nu. Står han på fredag har Tangnes gjort sitt val, eller?

Negativt? Jo, Currys miss vid 1-1 och sedan Bonsaksens indianare vid Oskarshamns andra mål. Två riktigt slarviga insatser som resulterade i mål. Solklara misstag av enskilda spelare som båda

En annan trist sak. Simon åkte på en tackling och fick avbryta. Hur allvarligt det är vet jag inte. Hoppas han är tillbaka omgående. När vi nu äntligen fått säsongens bästa känsla i laget så ska vi hålla den.

Nu känns det som att Rögle är riktigt på gång. Almtuna borta på fredag, de föll 1-4 mot Malmö idag och jag har en bra känsla för att Rögle kan ta tre poäng där med.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.