Blogg listad på Bloggtoppen.se

Han ska ersätta Prestberg i Färjestad

Jag har fått mycket bra uppgifter när det gäller Färjestad. Pelle Prestberg hade fått stanna om han kunnat tänka sig spela för lägre lön men det vill inte herr Prestberg.
Istället har man siktat in sig på Tuomas Pihlman, en finsk landslagsman med NHL-meriter som närmast kommer från Jokerit. Kontakter är tagna och Färjestad jobbar hårt på honom.

På målvaktssidan kan jag avslöja vilka man jagar som ersättare till Alexander Salak. Det är Modomålvakten Tuomas Tarkkis bror, Iiro Tarki. Man har även hört sig för hos AIKs Vesa Toskala.

En annan spelare som inte kommer att få stanna i Karlstad är Jonas Junland. Han är för dyr och man kommer inte leta ersättare där i första taget utan köra på Klefbom, Nygren och Brodin. Min källa är grymt säker på sin sak och kan Färjestad på sina fem fingrar.

Lite Henrik Björklund då, han kommer att få chansen att spela in sig i laget men att chansen att låna ut honom en säsong till är stor.

Enligt min suveränt starka källa så säger han med att Thomas Runqvist har koll på Brithén och att man är intresserade men att man vill ge han ett år till i Rögle innan man eventuellt försöker få över honom.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.