Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ratad av Troja - tar ny sats i Södertälje

Det känns sådär faktiskt, Södertälje har gjort klart med sin första målvakt och det är Sebastian Idoff. Visst, Sebastian är bara 20 år och har redan mycket erfarenhet men jag skulle bli väldigt förvånad om det är Idoff som får förste spaden i SSK i vinter.

- Sebastian har fin rörlighet och en bra förmåga att läsa spelet. Han är en ung och lovande målvakt som har en bra högstanivå där han kan gå in och vinna matcher. Vi ser också att han har stor potential att utvecklas ytterligare, han har de rätta egenskaperna för att kunna höja sig ett antal snäpp med bra målvaktsträning. Gällande truppen i övrigt så börjar laget slutligen ta form. Det återstår en målvakt samt någon forward. Det är inte många vakanser kvar så det gäller att välja de sista pusselbitarna i lagbygget med omsorg, säger Per Nygårds på Södertäljes hemsida.

Det är friskt vågat av Nygårds. Idoff har potential men slog inte igenom i Troja ifjol utan fick stå åt sidan under våren. Kanske får jag fel och det blir succé av det hela men på förhand känns Idoff som en rejäl chansning. Luktar lite panikvärvning då Södertälje stod helt utan målvakter.


Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.