Blogg listad på Bloggtoppen.se

Fransson räddade Rögle i andra perioden

Trots en trygg 2-0 ledning tidigt i början av den andra perioden så vände Troja matchbilden och kom ikapp till 2-2. Dessutom hade man bud på mer;
- "Frazze" räddar oss från att släppa in ännu fler mål i andra perioden. Det blev väldigt skakigt när vi ska avgöra matchen, berättar tränare Björn Hellqvist till nätmagasinet.

Andrée Brenheden inledde målskyttet och satte även det matchvinnande 3-2, otroligt härligt besked både för honom, laget och för fansen som väntat på detta. Efter en 4-2 seger mot Troja så väntar nu Örebro borta i nästa.

2919 i publiken är en bra siffra.
------

Malmö vände och vann efter straffläggning mot Leksand. Leksand hade en 2-0 ledning fram till det återstod mindre än 7 minuter och i slutminuten kvitterade Carl Söderberg.

------

Örebro som är Rögles näste motståndare vann lekande lätt hemma mot Växjö idag med 4-1.