Blogg listad på Bloggtoppen.se

Två återvändare i ropet

Det har hänt lite småsaker idag. Det handlar om två återvändare. Den första är Henrik Snäll som efter fyra år i Luleås juniorverksamhet och nu senast en säsong i Tingsryd nu är klar för en hemkomst till Asplöven.
 
- I min bok var det en självklarhet att ta hem Henri när vi fick den möjligheten. Han är en stark tvåvägsspelare som vi kommer få nytta av i vinter säger Asplövens tränare Per Kenttä på klubbens hemsida.
 
Den andra återvändaren är Teemu Kesä. Han ser ut att återvända till Malmö som han spelade för säsongen 09/10. Sedan dess har han spelat för Ilves hemma i Finland. Inget är klart men lägg ihop att Mrmadhawk igår skrev att han var mycket nära samt att Ilves idag har gått ut och sagt att han lämnar klubben. Så det är alltså en tidsfråga.
 
Kesä blir alltså Malmös svar på Rögles Andreas Lilja och Victor Panelin-Borg. Den där backtypen som ska stå upp för sitt lag och se till så att ingen spelar "Allan" framför mål.
 
Förresten, "Masken" är på svensk mark igen. Kommer att försöka få till en liten avstämning där när det finns tid över.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.