Blogg listad på Bloggtoppen.se

På måndag kan Spelling vara tillbaka i Rögles träning

Den 28 april gick Rögle officiellt ut med att Thomas Spelling inte får plats i den nya truppen trots ett år kvar på sitt kontrakt. Därefter har ingenting hänt och mycket beror på att han fortfarande tillhör Rögle.
 
- Vi för diskussioner med ett par klubbar men än så länge tillhör han Rögle, säger hans agent Joakim Persson till mig nu på eftermiddagen.
 
Så han är inte löst från kontraktet med Rögle?
 
- Nej, jag för en dialog med "Masken" men Thomas har ett år kvar på kontraktet. Vi får se vad som händer till helgen, annars kan det mycket väl vara så att Thomas är tillbaka och tränar med Rögle från och med måndag.
 
Rögle har officiellt gått ut med att han inte får plats. Då är det så. Fram tills dess att man hittat en lösning för Spellings framtid så har han ett gällande kontrakt. Frågan är hur sugen Thomas själv är på att återvända till Rögle för att träna då han klart fått veta att han inte ingår i planerna för framtiden.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.