Blogg listad på Bloggtoppen.se

Rögletalang tingades i KHL-draften

Idag har KHL haft sin draft. Tio svenskar tingades och bland dem hittar vi en Röglespelare i form av centern, Filip Karlsson. Den unge forwarden (född 96) gjorde i år sin första säsong i Rögles J20 och stod för hela 21 poäng på 38 matcher i J20 SuperElit. Jag såg honom vid ett flertal matcher och Filip var ett utropstecken i J20 som center mellan poängmaskinerna Tomas Spelling och Oskar Norlöv.
 
Idag fick han ett bevis på att det går åt rätt håll när Avangard Omsk tingade honom. Samma klubb valde även att lägga vantarna på rättigheterna för William Nylander-Altelius. Den svensk som valdes först var Malmös lovande backtalang, Rasmus Andersson vars rättigheter i KHL numera ägs av Lev Prag.
 
----
 
Vill även passa på att gratulera tvillingarna Sedin återigen. Hyfsade vecka de har bakom sig. Först VM-guld där tvillingarna dominerade stort. Idag kom ännu en framgång. Denna gång som ägare till travhästen Nahar. Tillsammans med Robert Bergh vann ekipaget Elitloppet. Jag tror att de sitter ganska nöjda nu trots att man åkte ur Stanley Cup-slutspelet.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.