Blogg listad på Bloggtoppen.se

Oskarshamn stärker ytterliggare

Oskarshamn spänner verkligen bågen inför kommande säsong. Först spetsade man till det med Josh Soares och idag presenterade man nästa drag. Det handlar om den kanadensiske centern, Alex Leavitt.
 
- Alex är en spelare som har ett mycket bra spelsinne och han kan spela både center och ytter. En duktig playmaker som har levererat poäng var än han har spelat. Duktig i powerplay. En spelare som alltid tävlar, säger Roger Jönsson på klubbens hemsida.
 
Levitt har sedan han lämnade Nordamerika för fem säsonger sedan spelat fyra säonger i Tyskland och en i Finland. Jag har inte själv sett honom spela överhuvudtaget men poängstatistiken lovar gott.
 
Oskarshamn ser ut att få ihop ett riktigt intressant lag. Speciellt offensivt där man hittills har åtta forwards i form av Leavitt, Soares, Backman, Granlund, Lidhammar, Löfstedt, Poulsen och V.Svensson. Det är definitivt en bra grund att bygga vidare på.
 
Dessutom berättar Mrmadhawk nu att Lukas Ericsson har skrivit på ett kontrakt för kommande säsong. Att han var högaktuell berättade jag i helgen men nu ska det alltså vara signerat och klart.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.