Blogg listad på Bloggtoppen.se

Nytt rykte och Rögle ska kämpa för vitt

Rögles supporterklubb höll årsmöte idag och på plats där var bland andra klubbdirektör Blomsterberg, informationsansvarige Erikzon och sportchef "Masken" för att informera och svara på frågor. Eftersom jag själv inte kunde vara på plats så har jag fått höra lite rapporter i efterhand. Här är några saker som togs upp:
 
* Rögle kommer att kämpa ordentligt för att  kunna spela i vita tröjor på hemmaplan. Man ska verkligen göra allt man kan för att få igenom det. "Vi är nästan beredda att ta eventuella böter för att få kunna spela i vita tröjor hemma" ska man ha uttryckt sig. Detta ska man ha kämpat för redan inför denna säsong.
* "Masken" hyllade Rögles egna produkter och sa att de nyförvärv som anlänt blivit "chockade" över Rögles stenhårda träningsupplägg. De egna talangerna hade bättre testvärde än de som anslutit och har lagt ribban för sommarträningen.
* Sportchefen informerade även om att "Jacke" lämnar ett besked i helgen. Det som gör att han dröjer är att han blivit erbjuden ett bra civilt jobb som han är lite sugen på. "Masken" sa att om Jakob är beredd att utmana sig själv till 100% varje dag så är han en tillgång.
* Man sa även att Rögle kommer att spela i Elitserien igen och då är det med egna produkter/talanger som man ska nå målet med.
* Mattias Larsson fick förnyat förtroende och fortsätter som supporterklubbens ordförande.
 
----
 
Ett nytt rykte har nått mig. Det är backen Eric Martinsson som kopplas ihop med Rögle igen.
 
En källa som oftast har helt klart för sig skrev följande i ett sms idag:
"Han är redan med och tränar med laget och det verkar finnas ett ömsesidigt intresse"
 
Eftersom Rögle redan har 8 backar så kan man tycka att det låter som att han bara är här för att "hålla formen". Därför kontaktade jag Eric själv för att höra om det stämde.
 
- Jag ska träna med Rögle tills vidare och köra lite tester, säger Eric Martinsson till gronvitasumo.se.
 
Är ett kontrakt aktuellt?
 
- Absolut hade det varit kul med kontrakt i Rögle men just nu så tränar jag med dem tills vidare.
 
Eric är en offensiv back som gick till USHL när Rögle gick upp till Elitserien ifjol. Då fanns det inte plats för honom i Rögles trupp men frågan är om det inte verkar som att man kommer att ge honom en ärlig chans nu?

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.