Blogg listad på Bloggtoppen.se

NHL-meriterad forward till Västerås

Västerås har presenterat en forward idag. Det är kanadensaren, Kenndal McArdle som närmast kommer från Rockford IceHogs.
 
- Kenndal är en tuff forward med bra teknik som lätt kan producera 40-45 poäng i allsvenskan. Han skulle faktiskt kunna spela i elitserien, så bra är han. Jag tror väldigt mycket på honom, säger Niklas Johansson till vlt.se.
 
Den 26-årige forwarden har varit på gränsen till NHL och fått sina chanser i både Florida Panthers och Winnipeg Jets men det har blivit mestadels AHL-spel. Nu väntar ett helt nytt äventyr i form av Hockeyallsvenskan med Västerås.
 
Ännu ett spännande nyförvärv av Niklas Johansson som nu har landat tre transatlantet. Förutom McArdle har man även fått in Tony Romano och Jeremy Williams. Lägg där till att man hoppas förlänga med Fornataro. Västerås har precis som t.ex. Oskarshamn spänt bågen och har något spännande på gång.
 
Vi väntar fortfarande på "Maskens" spetsdrag. Vi kan konstatera att Hockeyallsvenskan lockar till sig allt mer intressanta spelare. Kenndal McArdle känns som ett bra bevis på det.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.