Blogg listad på Bloggtoppen.se

Jakob har fått kontraktsförslag

VM är inne på sin sista dag och som vanligt så brukar det vara lugnt på transfern under turneringen. Så jag räknar med att det kommer att lossa lite under veckan som kommer. För Rögles del så har sportchef "Masken" varit en hel del på VM, förutom en avstickare till USA. Redan innan flyttlasset går söderut så har han truppen så gott som klar. Bara ett par pusselbitar kvar att sätta. Viktiga sådana.
 
När jag ringde upp honom idag så satt han och käkade frukost på hotellet så jag blev inte långvarig. Det blev två korta frågor bara. Den första var en lägesrapport när det gäller centerjakten.
 
- Vi håller på att kolla av för fullt. Just nu finns det inget som är nära, säger "Masken" till gronvitasumo.se.
 
Däremot låter det annorlunda när jag frågar om Jakob Johansson. När kommer ett besked där?
 
- Förhoppningsvis i början på veckan. Han har fått ett kontraktsförslag att ta ställning till.
 
Blir det ännu en säsong för "Jacke" i Rögle? Jag såg honom i restaurangen i veckan men det var bara för att käka. Han jobbar ett stenkast därifrån. Han har inte tränat något med laget ännu och nu måste han ta sig en funderare. Ska han fortsätta, finns motivationen? I så fall har han ett kontrakt som bara är en signatur bort.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.