Blogg listad på Bloggtoppen.se

Intressanta saker har presenterats - mer på gång

Det har hänt ganska stora saker under förmiddagen idag.
 
Malmö har presenterat sin förstecenter i form av, Joey Tenute. En 30-årig kanadensare som levererat stort borta i AHL. Eller vad sägs om 191 poäng på 247 matcher?
 
Jag har inte sett Tenute spela överhuvudtaget men om man ska vara "EP-scout" så är det en värvning som smäller högt. Malmös centeruppsättning ser därmed vass ut, förutom Tenute så har man nye fd Morakaptenen Tobias Ericsson, förra säsongens utropstecken Ludvig Rensfeldt och den väldigt nyttige Tomas Kollar. Det är en väldigt bra grund att stå på.
 
----
 
Det har ryktats en tid men idag blev det klart att Jonas Ahnelöv lämnar Modo för Frölunda som han spelade för 05-08 innan han testade lyckan i Nordamerika. Nu är landslagmeriterade backen tillbaka i Göteborg igen.
 
- Jonas är en storvuxen rejäl back, som gärna spelar fysiskt. Han har en bra skridskoåkning och ett vasst passningsspel som skapar bra situationer, säger Frölundas Lechtaler på klubbens hemsida.
 
----
 
Jag berättade om Linköpings stora intresse för Mattias Sjögren för över en månad sedan. Enligt en trovärdig källa så är allt helt klart nu och "Sjöa" ska ha signerat ett treårskontrat. Lär bli officiellt inom kort.
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.