Blogg listad på Bloggtoppen.se

Fransson för dyr för Västerås också?

Rögle var intresserade av att behålla Jonas Fransson men man hade inte lust att lägga dem pengarna han krävde. Budet Rögle gav var inte tillräckligt och därför valde man att gå vidare vilket ledde till Brandon Maxwell. Idag skriver Mrmadhawk att Västerås backat lite av samma anledning, Fransson är för dyr. Känslan säger att Fransson bör se över sina krav. Även om det är en målvakt av hög allsvensk klass så måste det finnas klubbar som har de pengarna att spendera på en målvakt.
 
En annan väldigt intressant sak som Mrmadhawk idag avslöjar är att en stjärncenter kan vara på väg till Hockeyallsvenskan. Det handlar om den 25-årige amerikanen, Andy Miele. En center som Västerås är med och hugger på. Skulle man landa honom så är det helt klart en kanonvärvning men frågan är om man kan locka en sådan klasspelare till Hockeyallsvenskan utan att det kostar för mycket. Oavsett så är det ett mycket spännande namn. Det är den typen av spelare Rögle gärna får landa som en uttalad förstecenter, inga tvivel om det.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.