Blogg listad på Bloggtoppen.se

Oskarshamnare - Nu kan ni andas ut

Giulio Scandellas övergång till Oskarhamn är nu helt klar. Det berättar en välinformerad källa till mig nu ikväll. Han kommer att bli officiellt bekräftad inom en snar framtid.
 
Jag berättade den 7 juni (läs här) att den förre Rögleforwarden var överens och "klar" för Oskarshamn men att hans förra klubb, Val Pusteria Brunico, satte käppar i hjulet. Nu har man löst den biten och han är 100% klar för IK Oskarshamn.
 
Det ska vara så att Scandella skrev på för Brunico före VM men åndrade sig när Oskarshamn kom med ett bra kontrakt under VM. Därefter har det varit diskussioner mellan Scandella och Brunico. Det gick så långt att Scandella fick "hota" med att dra över till ECHL. Till slut gav Brunico med sig och lät Scandella köpa sig ut från kontraktet.
 
Nu ska det bli väldigt intressant att följa Scandella i vinter. Att kalla honom för flopp i Rögle är inte rättvist då han missade i princip hela säsongen pga skada. När han sedan gjorde comeback så blev det kanske ingen succé men med tanke på att han inte tränat (is) eller spelat matcher på flera månader så är det inget man kan kräva heller.
 
Under den senaste säsongen stod VM-forwarden för 65 poäng på 37 matcher och därefter var han en av Italiens absolut vassaste forwards under VM. När Italien var utan chans så stack Scandella ut ur mängden och visst håller han hög allsvensk klass.
 
Välkommen tillbaka till Sverige, Giulio Scandella!

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.