Blogg listad på Bloggtoppen.se

"Masken" - "Minst en till ska vi ha in"

Efter att Jakob Johansson blivit klar så har Rögle nästan spikat sin trupp. Det som saknas nu är spelare som ska spetsa till truppen. Jag ringde upp "Masken" för att höra hur han tänker kring sista pusselbitarna i lagbygget. Jakobs beslut var välkommet. Sportchefen tror mycket på honom.
 
- Det känns jättebra att ha Jakob i laget. Han är verkligen laddad för en ny säsong, säger "Masken" till gronvitasumo.se.
 
Hur många spelare saknas nu?
 
- Det får vi se. Minst en till men det kan bli fler beroende på vad som finns på marknaden.
 
"Masken" säger att man har utrymme för en vass center i budgeten. Det låter inte som att han är nära med någon just nu. Snart så blir spelare lediga borta i Nordamerika och sportchefen har is i magen. Han vill inte stressa in något. Truppen är så gott som klar och kan därför sitta i lugn och ro för att sedan hugga när rätt man dyker upp. På frågan om vilken spelartyp han söker och ifall det är en transatlant han siktar på så svarar han så här:
 
- Det spelar ingen roll vilket land han kommer ifrån, bara han är bra. Det är lätt att sitta och säga vad man är ute efter men det spelar inte så stor roll, utan man får se vilka spelare som finns på marknaden. Vi vill ha en bra spelande center.
 
I torsdags berättade jag att backen Eric Martinsson är med och tränar med Rögle. När jag ändå hade sportchefen på tråden så passade jag även på att fråga ifall det kan bli aktuellt med ett kontrakt där.
 
- Han är med och tränar med oss, sedan får vi se.
 
Så du stänger inga dörrar för att ta in en nionde back?
 
- Som sagt, han är med och kör tills vidare.
 
Flyttlasset har inte gått söderut ännu. Man håller på med att göra klart med ett boende och därefter flyttar han ner. Som vi märkt så går det alldeles utmärkt att bygga ett lag trots att du inte sitter på kontoret varje dag. Frågan är om han spikat truppen innan han fått klart med sitt nya hem? En sak är säker, han kommer inte att ta första bästa. Det viktigaste är att landa så bra spelare som möjligt. Om det blir en eller två återstår att se.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.com



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.