Blogg listad på Bloggtoppen.se

Rätt fokus nu - Örebro nästa

Efter dagens omtumlande bomb om Björn Hellkvist så är det nu dags att lägga fokus på något viktigt. Det verkar som att många glömt bort att det är match ikväll. Serieledaren Örebro väntar och det är tre poäng som gäller för Rögle och man ska vara med i racet om de två elitserieplatserna.
 
Om Rögle har tunga avbräck så kan man påstå att Örebro har det värre. Robin Olsson, Patrick Yetman och Jared Aulin saknas. Trots detta så har man inlett Kvalserien lysande. Först poäng uppe i Timrå och sedan två raka segrar mot Leksand och Västerås.
 
Så det är ett lag med självförtroende som väntar Rögle men tränare Peter Andersson har stor respekt inför matchen:
- Tuffast tänkbara motstånd. De har spelat 55 omgångar mot elitserielag och är tillsammans med Timrå och Leksand stora favoriter i kvalserien. Vi slår ur underläge och jag och spelarna hoppas på det fantastiska publikstöd som vi haft nu på slutet. Killarna ser verkligen fram emot matchen, säger Peter på Örebros hemsida inför matchen.
 
Snabbtävling!
 
Hur slutar matchen, Örebro-Rögle och skriv en spelare som gör mål för Rögle?
Ex 2-4 Everberg
 
Alla med rätt kombination vinner 100:- att spela för hos Betsafe. Du måste vara 18 år för att kunna vinna. Senast 19:00 och glöm inte din mailadress för att vara med i tävlingen.
 
----
 
Lagen är släppta och Rögle ställer upp precis som man aviserat. Kvällens fråga blir, hur många kommentarer kommer att handla om Kåbergs skägg?
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.