Blogg listad på Bloggtoppen.se

Anders Forsberg överens med Modo

MrMadhawk har precis släppt en bomb mitt under brinnande säsong. Skellefteås tränare, Anders Forsberg, uppges vara överens med Modo och ska ta över efter säsongen. Grymt jobbat av Johan men sådan är info får inte läcka ut. Jag minns tydligt Roger Melin, stod i Rögles bås men var klar för Linköping och lagen möttes när det gällde som mest. Detta scenario kan mycket väl dyka upp senare i vår under slutspelet.
 
Känsligt för Skellefteå, Forsberg och för Modo. För oss andra så är det hockeygodis av stora mått. För när Johan är så säker som han är just nu så stämmer det garanterat. För även om Forsberg själv dementerar för Norran.se så tror jag betydligt mer på att uppgifterna stämmer.
 
- Trevligt att han tror det. Jag tvekar väldigt mycket att han har rätt i det i däremot. Då måste jag säga att Rysslandspåret närmare sanningen. Men inga beslut tagna om framtiden. Det kan jag däremot bekräfta, säger Forsberg till norran.se.
 
----
 
Samtidigt som de flesta sportchefer sitter och jagar nyförvärv så hinner andra med något annat. Som Evertsson i Växjö tex. Han har redan värvat Hlavac, Åslin och Lasch och samtidigt gjort sig av med Vampola. Moran och Hjalmarsson. Så nu fanns det tid över till något kanske ännu viktigare.
 
Idag har man presenterat tre stycken kontraktsförlängningar och det är tunga signaturer alla tre. Eller vad sägs om Dennis Rasmussen, Tomi Kallio och Noah Welch? En nyckelcenter, lagets bästa poängplockare och sedan en ledare både på och utanför isen.
 
- Dennis är en kille som vi tog hit för vi tyckte att han var en stor talang och vi sade att vi skulle satsa på honom. Vi har hållit vad vi lovat och Dennis har hållit vad han har lovat. När vi nu skriver kontrakt så gör vi det med en tongivande spelare och en av de största centertalangerna i svensk ishockey, säger Evertsson på Växjös hemsida.
 
----
 
Samtidigt så tror jag att Oskarshamnsfansen också är hyfsat nöjda med att Jönsson lyckats lyckats förlänga med Mattias Granlund som gjorde hattrick mot Mora som ett tack för förtroendet.
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.