Blogg listad på Bloggtoppen.se

Pelle jobbar stenhårt

Inte ett ljud från Rögle, betyder det att man inte är aktiva på marknaden? Svar, definitivt nej. Jag har från flera håll hört att Rögle har bra med pengar att spendera, om man hittar rätt. Pelle kommer inte att chansa men han jobbar stenhårt för att hitta förstärkningar.
 
Pelle har idag fått nobben av en klubb i Elitserien där man t.o.m var beredda att köpa ut spelaren. Sedan finns det fortfarande spelare kvar på marknaden som inte tagit något beslut om var man spela efter midnatt.
 
Så till er som tror att Pelle och Rögle sitter med armarna i kors, ni har fel. Jag har fått flera tydliga signaler på att Rögle är väldigt aktiva där ute. Än finns det drygt sju och en halv timme kvar att jobba på. Rögles sportchef har tidigare vunnit kampen mot klockan. Både Aaltonen och Lintner var sådana kamper mot klockan, dock för att få de spelklara men Pelle har gjort det förut.
 
Spänningen stiger inför kvällen. Nästan så man glömmer att det är nedsläpp på Hovet om ett par timmar.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.