Blogg listad på Bloggtoppen.se

Kan Rögle stoppa seriesuveränen?

Idag är det toppen mot botten i Lindab Arena. Rögle har tidigare under säsongen haft enorma problem med Skellefteå och idag får man sista chans till revansch. Skellefteå har förkrossande fyra segrar och 21-3 i målskillnad inför kvällens drabbning.
 
- Rögle har stabiliserat sitt spel och vi hade lite tufft mot dem hemma senast. Nu har de både ny ledning och nya spelare så det lär bli tufft nere i Ängelholm. Det brukar kunna bli bra tryck på klacken och en härlig atmosfär, säger Stefan Klockare inför matchen på Skellefteås hemsida.
 
Känslan säger att det inte blir det tryck som varit under tidigare möte under säsongen. Röglefansen gör precis som klubben, laddar för Kvalserien. I dagens Helsingborgs Dagblad berättar Rögles klubbdirektör, Magnus Blomsterberg, att man kommer att sänka priserna på kvalseriebiljetterna för att få folket till arenan samt ett sätt att ge tillbaka till sina trogna supportrar.
 
- Vi kommer ha lite lägre priser än vi har haft i elitserien. Vi vill ju fylla hallen så gott det går, skapa ett intresse och bjuda tillbaka till dem som har kommit hit vecka efter vecka, säger Blomsterberg och berättar att man tex kommer att ligga lägre i pris än vad tex Leksand kommer att göra.
 
Om två timmar släpps pucken. Jag hoppas att Rögle fortsätter med samma tålamod som senast men att man samtidigt får igång en offensiv. Det är dags att Skellefteå får åka hem poänglösa ikväll. Min spåkula säger att Rögle vinner med 4-1 ikväll. Vad säger ni?
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.