Blogg listad på Bloggtoppen.se

Gerbers avstängning över - Spelar direkt

Martin Gerbers avstängd är över. Under tiden Rögles förstekeeper varit avstängd så har Jonas Fransson gjort det bra, ibland riktigt bra men precis som han själv sa i någon intervju förra veckan så får han ta ett kliv tillbaka nu. Gerber går in mellan stolparna direkt.
 
- "Frallan" har gjort det kanon, men nu ska vi ha igång Gerber så har vi två duktiga målvakter på banan, motiverar Janne Karlsson beslutet på Nätmagasinet.
 
Brynäs i Läkerolen väntar och det är två segersugna lag som möts. De regerande mästarna har precis som Rögle en lika usel som oroande resultatrad i ryggen. Senast fick man en lektion uppe i Skellefteå modell den typ som Rögle fått smaka på vid två tillfällen denna säsong. Slutsiffrorna 1-9 är riktigt pinsamma siffror för Brynäs som nu är i stort poängbehov för att inte bli omsprungna av AIK i jakten på slutspelsplatsen.
 
- Det handlar om att komma upp på banan igen och få upp energi och våga släppa loss. Vi måste försöka att avdramatisera det hela. Efter det vi var med om får man sig en törn, det är mänskligt och det är människor det handlar om. Nu handlar det om att gå ut och se på det som en härlig utmaning och komma ut på isen med stort mod imorgon. Det ska vi göra, se möjligheterna med en positiv syn, säger Tommy Jonsson på Brynäs hemsida inför matchen.
 
Brynäs har en seger (straffar) på den nio senaste. Rögle spelade visserligen upp sig mot Frölunda senast trots förlust men 1-12 på de tre senaste är inget man känner sig trygg med inför det som väntar. Så räkna med två segersugna lag imorgon, lite mer än vanligt alltså.
 
Bortsett från målvaktsbytet så ställer Rögle upp precis som senast.
 
Gerber (Fransson)
Pavlin, Kukkonen - Aaltonen, Tjärnqvist, Iggulden
Jensen, Sondell - Barta, Brithén, Liljewall
Panelin-Borg, Bonsaksen - Bergström, Warg, Everberg
                                       Lindqvist-Hansen, Johansson, Sylwander
Bänken: Hansson

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.