Blogg listad på Bloggtoppen.se

Västerås presenterar AHL-meriterad center

Idag är sista dagen då Mathias Tjärnqvist kan utnyttja sin klausul i kontraktet. Beslutet ligger hos Mathias då det är en ensidig klausul. Om han inte väljer att bryta kontraktet idag så gäller hans kontrakt med Rögle.
 
Självklart skulle Mathias vara en bärande spelare i detta unga lag och vi känner alla till hans inställning både på träning och match. Även om facit visar -17 i plus/minus-statistiken så var han en av Rögles bättre forwards trots att han spelade på "fel" position och inte kom upp i förväntad nivå. Hans tyngd och rutin skulle vara mycket värd i Hockeyallsvenskan, om han brinner för att ta nya tag i Rögles nysatsning.
 
Idag lär vi få svaret. Förhoppningsvis bestämmer sig Viktor Lindgren också inom det närmaste. Därefter väntar vi bara på vad som händer med Jakob Johansson och Nils Bergström. Sedan fylls de sista platserna med nytt blod utifrån.
 
----
 
Västerås har precis släppt en nyhet. Man har gjort klart med Tony Romano. En amerikansk center som så sent som 11/12 gjorde 34 poäng på 60 matcher för Bridgeport Sound Tigers i AHL. Närmast kommer han från spel i Vienna Capitals.
 
- Det är en karaktärspelare med bra ledaregenskaper som kommer att vara en offensivt drivande kraft i laget, berättar sportchef Niklas Johansson på klubbens hemsida.
 
Niklas brukar ha en grym fingertoppskänsla när det gäller att landa rätt importer. Ska bli spännande att se vad Tony Romano kan tillföra.
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.