Blogg listad på Bloggtoppen.se

Olimb, Ståhlberg och "Zäta"

Att säga att Rögle haft skadeproblem vore orättvist. Att man saknat Martin Strbak och nu även Fredrik Warg är naturligtvis tunga avbräck. Skador är något alla lag kommer att få lida utav. Värst har det väl ändå för Modo som sedan tidigare har både Samuel Påhlsson och Mattias Ritola borta en längre tid.
 
Igår åkte Frölundas center Mathis Olimb på en knäskada. Nu var det inte så illa som korsbandet vilket hade förstört hela säsongen. Istället var det "bara" en ledbandsskada. Domen säger att han blir borta 6-8 veckor. Sedan tidigare har Frölunda även Kahnberg på skadelistan.
 
- Väldigt tråkigt förstås för Mathis och laget med den här skadan. Mathis har ju inlett säsongen väldigt bra och var en viktig kugge i vårt lag. Men nu får andra spelare kliva fram och ta lite mer ansvar, säger Kenta Johansson på Frölundas hemsida.
 
Modo täppte igen sin ena lucka med att låta lockoutspelaren Alexander Steen spela. Frölunda kan gå samma väg, för idag var nämligen Chicago-anfallaren Viktor Stålberg med och tränade. Man verkar inte se något hinder i överenskommelsen bland elitserieklubbarna.
 
- Som vi sagt tidigare så fattar vi våra egna beslut utifrån det läge vi är i, säger Frölundas klubbdirektör Larqvist till Expressen.
 
----
 
En spelare som K-A-N bli aktuell för spel i Rögle och det nu blir lockout hela säsongen är, Henrik Zetterberg. Ett långskott och en ren spekulation. Timrå har inte råd.
 
- Vi vet att det kostar väldigt grova pengar och de resurserna har vi inte, säger Timrås klubbdirektör Lars Nolander till Expressen.
 
Nu är det bara rena spekulationer men om Timrå inte skulle få kunna vaska fram lite extra slantar ur sina sponsorer mot att få se sin "Zäta" i laget, så vet vi alla att Henrik tillsammans med sin Emma har ett hus utanför Ängelholm som bara står och dammar. Dessutom har "Zäta" tränat med Rögle tidigare. Innan ni går igång fullständigt så säger jag återigen, detta är bara spekulationer med ett antal "om" med i leken.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.