Blogg listad på Bloggtoppen.se

Fler NHL-proffs till Allsvenskan

Godmorgon. Jag somnade i den andra periodpausen igår, snacka om att man var slut. Nu är man uppe igen för 10 nya timmar på jobb.
 
Resultat från gårdagen:
 
Malmö - Djurgården 1-2 - Djurgården vände i sista, Tim Eriksson matchvinnare. Hade sovit bättre om jag fått reda på det innan ;).
Tingsryd - Asplöven 2-1 - Tommy Enström avgjorde med sitt 2-0-mål.
Troja - Örebro 2-7 - Troja nere på jorden. Första förlusten på tre perioder.
Almtuna - Karlskrona 2-3 - Viktig bortaseger för KHK. Höglund avgjorde med dryga fem kvar.
 
----
 
NHL-proffsen gör klar skillnad. Se på Anze Kopitar och Alexander Steen för att nämna två. Douglas Murray är klar för Djurgården men papperna var inte klara så hans debut fick vänta. Nu besegrade Malmö ändå.
 
Nästa spelare från NHL är klar. Carl Hagelin ansluter till Södertälje.  Kan New York Ranges-forwarde väcka laget som fått en blytung säsongsstart. 
 
- Självklart känns det riktigt kul att få in Calle i truppen. Vi vet exakt vad vi får i honom och självklart är en spelare av hans kaliber utmärkande i vilket lag som helst i Sverige. Calle är såväl snabb som energisk och uppoffrande. Han har ju deltagit i våra förberedelser inför säsongen vilket givetvis är en stor fördel, säger Nygårds till Södertäljes hemsida.
 
----
 
Rögle - HV71 ikväll. Känner mig redan tokladdad för att se Rögle fortsätta på resan man inledde i Växjö.
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.