Blogg listad på Bloggtoppen.se

Tävling - Himelfarbs återkomst - Vinn boende från Wimdu!

Det går inte alls som någon tänkt sig. Rögle har fortfarande svårt att få det att lossna framåt. Förlusten mot Timrå senast var blytung. Nu väntar en betydligt tuffare utmaning, Linköping. Det är ett av seriens absolut formstarkaste lag. Håll ett extra öga på Linköpings #9, Eric Himelfarb.
 
Hur slutar matchen, Rögle - Linköping (tre perioder) och för utslag gissa publiksiffran?
Ex. 3-3 4242
 
Den som sätter resultatet och är närmast rätt publiksiffra vinner en värdekod från Wimdu på 150 Euro. Du måste vara minst 18 år för att kunna ta emot priset. Wimdu erbjuder dig boende överallt i Världen. Allt ifrån Sverige till alla världens hörn.
 
"Hos Wimdu kan du känna dig som hemma även när du är på semester. Välj ditt eget drömboende - från kyrka till skyskrapa och lev som en lokalbo nästa gång du åker utomlands!"
 
Gå in här och upptäck nya bekväma boende världen över!
 
----
 
Glöm inte mailadress och senast 18:30 ska det vara inne. En gissning per besökare. Men är ni flera i familjen så är det självklart fritt fram att låta alla tävla.
 
Om ni inte ska se matchem på plats eller har  tillgång till Cmore, så kan ni se matchen här.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.