Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ska "Monstret" stoppa blödningen?

Jag är helt off om jag ska vara ärlig. Hög feber och huvudet är tyngre än vanligt. Därför saknar jag energin för att gräva i saker jag annars velat göra. Kommer i veckan.
 
Något som ploppat upp under kvällen är att Haparandabladet skriver att Asplöven gjort klart med Red Wings-målvakten Jonas "Monstret" Gustavsson. Man skriver att försäkringsfrågan är löst och att han ska debutera i veckan.
 
Asplöven har sin förstamålvakt, Puurula skadad och med sju raka förluster där man släppt in 32 mål så hade "Monstret" säkert varit det bästa man kunnat tänka sig nu. Åtminstone om man håller på Asplöven.
 
David Lehto i Asplövens sportgrupp brukar vara öppen när det är saker på gång. Både han och "Monstrets" agent Pär Larsson dementerar uppgifterna för NSD.
 
- Vi har hört oss för om Jonas Gustavsson i och med Puurulas skada men det är absolut ingenting annat än att vi har hört oss för och frågat om hans status och vi har fått veta att han är kvar i USA. Och då har vi fått till svar att Jonas vill spela hockey under säsongen och att han kommer att åka hem för att göra det, eftersom det har dragit ut på tiden med lockouten. Det är inget annat än så utan vi har egentligen bara fått lite information om Jonas tankar och vi har sagt att vi vill följa utvecklingen och att vi så klart är intresserade av en spelare som Jonas Gustavsson, säger Lehto till NSD.
 
----
 
Glädjande Röglenyheter. J18 vann dagens seriefinal mot Linköping och leder serien på 33 poäng. Idag vann man med 5-2 och det utan att ha laddat ner Anton Cederholm, Amil Krupic, Niklas Hansson eller Filip Karlsson.
 
Förutom J20:s torsk mot Färjestad igår så har det varit en helt fantastisk Röglehelg!

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.