Blogg listad på Bloggtoppen.se

Rögle vill låna ut Bergström och Brendheden

Enligt Mrmadhawk så har Rögle tagit ett beslut om vilka spelare man vill låna ut. Det kommer inte som någon överraskning sett till hur Tangnes valt att satsa. Det handlar om Andrée Brendheden och Nils Bergström. Båda har enligt uppgift bjudits ut till i stort sett samtliga klubbar i Hockeyallsvenskan.
 
Att Nils är på väg känns inte oväntat, även om han är en helhjärtad krigare så har Sylwander, "Flash", Everberg mfl visat att man klarar den rollen bra. Brendheden däremot känns, när han är i form, som ett vasst vapen. Även i Elitserien. Rögle behöver målskyttar och Andrée är en bra sådan när han är 100%.
 
Jag vet att Malmö varit intresserade av Andrée förut och med tanke på hans familjesituation så är frågan om inte det vore det ultimata för honom själv. Att kunna bo kvar med familjen i Ängelholm och pendla de där milen söderut. Om det nu är så att Rögle verkligen går för att låna ut honom. Nils tror jag har lättare att röra på sig. Båda spelarna håller hög allsvensk nivå. Jag tror att "Nisse" är nyttigare överlag, en oöm spelare som bara kör. Däremot kan Brendheden bli ren bingo om det lossnar för honom.
 
Enligt uppgifter till Mrmadhawk är inte Spelling aktuell för utlåning i dagsläget:
"Att han blivit nerskickad i J20 helt och hållet har inte blivit mottaget på bästa sätt hos dansken och därför vill Rögle inte "belöna" honom med att låna ut honom och spela A-lagshockey."
 
----
 
**** Uppdaterat ****
 
Pelle har bekräftat för Mrmadhawk att uppgifterna stämmer.
- Det handlar om att få ut dom, att spela matcher så de har matchtempo i kroppen, om någonting skulle hända här. Vi har för många forwards i vår trupp.
 
Intressant att Pelle gav Johan en bekräftelse. Rögles sportchef brukar som vi vet tiga som muren fram tills att något är klart. Han gör givetvis rätt, hela hockeylandet har koll på Mrmadhawk.se och om någon missat att spelarna är tillgängliga så vet de det nu.
 
----
 
Att Brendheden är trött på bänknötandet är tydligt. Eller vad tycker ni om hans senaste tweet:
 
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.