Blogg listad på Bloggtoppen.se

Gameday - Värm upp med J20

Jag vill bara påminna alla grönvita att Rögles J20 spelar mot Färjestad klockan 16:00 inne i träningshallen. En perfekt uppvärmning inför elitseriematchen, Rögle - Linköping direkt efter.
 
Det är ett gyllene tillfälle för alla er som brukar hissa och dissa lagutagningarna. Nu kan ni slå två flugor i en smäll. I dagens J20-uppställning hittar vi A-lagsaktuella Cederholm, Hansson, Krupic, Törnkvist, Spelling och formstarke Norlöv med flera.
 
----
 
En "liten" grej jag inte hann skriva om igår men som ni säkert har koll på. Södertälje gjorde igår klart med ännu en lockoutspelare. Det är Detroit-backen Jonathan Ericsson som skrivit på och ska spela med SSK under de kommande fyra matcherna. Debuten sker mot Djurgården idag. Sedan tidigare finns redan Matt Read och Carl Hagelin i laget.
 
- Mot bakgrund av vår skadesituation på backsidan anser vi det nödvändigt att komplettera laget med en kvalificerad back. Självklart känns det riktigt kul att få in Jonte i truppen. Han har spelat som junior och i A-laget hos oss och vi vet därför vad vi får och att han passar bra in i gänget, säger sportchef Nygårds på Södertäljes hemsida.
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.