Blogg listad på Bloggtoppen.se

Fansens initiativ räddade kvar Mårtensson

Viktor Mårtensson, Västerås store krigare fick för en tid sedan beskedet att han inte skulle vara kvar i klubben. "Man hade inte råd", hette det.

Det fick fansen att kraftsamla och idag kallar Västerås till presskonferens för att meddela att man nu lyckats förlänga med Mårtensson, tack vare fansen. Riktigt underbart att sådana initiativ blir lyckade.

- Vi vill informera om ett nytt samarbete med Sigurdsgatan 25 och Ramirent som tillsammans med VIK Hockey Support gjort det möjligt för VIK att förnya kontraktet med Viktor Mårtensson, berättar VIK´s sportchef Niklas Johansson på vik.se.

----

Enligt Mrmadhawk så har Tim Heed skrivit på för tre år med Anaheim i NHL. Han kommer ändå stanna en säsong i Växjö som utlånad.

De senaste dagarna tycker jag att NHL har plockat hyfsat osäkra kort från Sverige. Det visar ju våra killar i Rögle att NHL inte behöver vara så väldigt långt borta. Heed gjorde ju inte en jättebra säsong i Allsvenskan men däremot har han spetskvaliteten, sitt spel i powerplay.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.