Blogg listad på Bloggtoppen.se

Silly Season - Axelsson till Örebro?

Josh Soares har ryktats vara på väg till Örebro men det är inte han som ska ersätta Conny Strömberg. Ryktet säger att det är Dick Axelsson som fått lämna Modo. Jag ser inte det som helt orimligt och han ska ha synts till på matchen Örebro-Karlskoga igår.

- Han är inte aktuell, han vill inte spela i Allsvenskan, säger Mikael Fahlander till gronvitasumo.se.

Fahlander har lurat oss förr och jag blir inte förvånad om han smäller upp en bomb i form av Dick Axelsson.

-----

En annan spelare som det ryktas friskt om just nu är Mattias Persson. Han har kontrakt med Luleå en säsong till men det går att bryta om båda parterna är överens. Så verkar fallet vara enligt olika medier. Att man sedan läser på Mrmadhawk där Finnström svarade i Sylvegårds telefon så ökar chanserna.

Malmö får troligtvis alltså hem både Jadeland och Persson. Bara att lyfta på hatten i så fall. Två mycket bra spelare som brinner för klubbmärket.

----

Jesper Mattsson fick beskedet att han inte ingick i Malmös framtida spelartrupp tidigare i veckan. Till sydsvenskan säger han att det förmodligen blivit en säsong till om Malmö velat men nu väljer han att sluta.

----

Anton Hedman var inte tillräckligt bra för att stanna i Modo, då tar Luleå honom.

- Anton är en powerforward och en spelartyp som har ett karismatiskt och profilstarkt spelsätt som vi har haft lite brist av de senaste säsongerna, säger Lars "Osten" Bergström till Luleås hemsida.


Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.