Blogg listad på Bloggtoppen.se

Corey Locke till Finland

En av alla spelare som ryktats vara på Pelle Svenssons lista är Corey Locke. Det var ett namn jag fick höra väldigt tidigt.
Idag har finska TPS presenterat honom som sitt senaste förvärv och då stämde uppgifterna om att han var på marknaden på denna sidan mycket väl.
 
Corey Locke har varit en poängmaskin i AHL de senaste åtta säsongerna men har bara fått ett fåtal matcher i NHL. Säsongen 10/11 vann han hela AHL:s poängliga och utsågs även till ligans mest värdefulla spelare.
 
----
 
Robin Rahm till Örebro? Det ryktet har gått väldigt länge nu. Inget har kunnat presenterats då Rahm är avstängd fram till augusti. För någon dag sedan dök ett överraskande rykte upp, Brynäs var också intresserade.
 
Därför passar det väldigt bra att Örebro nu, i förtid, presenterat Rahm. Så här skriver man om övergången på sin hemsida.
 
"Robin är en riktigt bra målvakt som var på väg mot ett genombrott i Färjestad när han 2010 fick en tvåårig avstängning för att ha brukat dopingklassade substanser. När Robin inom kort är spelklar igen efter avstängningen vill Örebro Hockey ge Robin en andra chans och tror att han under Michael Andréassons träning kommer bli den stormålvakt som han har alla förutsättningar att bli."
 
 
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.