Blogg listad på Bloggtoppen.se

Brunnström till Sverige ändå - Klar för Frölunda

Expressen skriver ikväll att Fabian Brunnström skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över tre säsonger med Frölunda.
- Frölunda är ett bra lag och det är en trevlig stad. Det skulle jag absolut kunna tänka mig, säger Brunnström till Expressen men vill inte bekräfta övergången.
 
Då har Rögle fått nobben. Pelle har tidigare sagt att man visat intresse för Fabian som hela tiden själv sagt att det bara är NHL som gäller. Är såren så djupa, alltså sedan Rögle ratade honom? Snacket om att han inte ville spela i Rögle på väldigt länge har man ju hört. Vi minns alla hur han exploderade i Borås säsongen efter han skickades. Eller är det så att Frölundas bud helt enkelt är bättre och en mer attraktiv lösning. Rögle jagar ju en forward till och lär ha fått chansen att matcha Frölunda. Känns som att Pelle och Rögle gick miste om en klassvärvning här.
När jag snackade med Fabians agent förra veckan så sa han bestämt att det fortfarande bara var NHL som man jobbade på.
 
Nu blir det alltså Frölunda för Fabian. Ett bra nyförvärv helt klart. Fabian kommer göra allt för att få återvända till NHL och hoppas säkerligen få återvända efter en säsong i Göteborg. Den gångna säsongen blev bara fem matcher i NHL där han noterades för en assist i Detroit Red Wings. I AHL gick det bättre, 35 poäng (12+23) på 45 matcher.
 
Även om jag hellre sett Fabian i Rögles mundering så ska det bli väldigt intressant att se honom i Elitserien i vinter. Frölunda har visserligen tappat Pettersson och Pyöräla men Brunnström och Axelsson känns som väldigt spännande ersättare.
 
 
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.