Blogg listad på Bloggtoppen.se

Rögle avslutade året med ny förlust

Året inleddes med seger mot Västerås och avslutade samma år med att förlora elva raka matcher. Jag har inte sett dagens förlust mot Frölunda (0-4) men noterar följande:
 
* Rögle har endast vunnit två matcher på två månader. Inte en enda seger i december.
* Detta var sjätte matchen Rögle nollades sedan serien startade.
* Frölunda har haft problem i powerplay men tog ledningen i matchen när Jesper Jensen satt utvisad.
* I början av december gjorde en ovan målskytt, Richard Demén-Willaume två mål mot Rögle. Idag klev en annan "icke-målskytt" fram i form av Per-Johan Axelsson. Det blev två mål för veteranen.
 
Jag lider oerhört med laget och fansen. Ingen tycker detta är kul och nu inser nog även den störste optimisten att kvalserien är bokad. Som en vän, Wilhelmsson, uttryckte det på twitter:
"Det återstår 20 träningsmatcher efter nyår. Gäller att inse vilka som vill och KAN gå genom eld och vatten för vårt Rögle BK."
 
En ganska ironisk sak hörde jag på radion idag. Reportern sa att Luleå förlorat fyra av de fem senaste matcherna och att det var riktigt svagt. Rögle har elva raka...
 
Media fortsätter att håna och dundersåga Rögle, både som lag och organisation. Den största kritiken riktas mot Svensson och mot Tangnes som inte lyckas vända denna blytunga trend.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.