Blogg listad på Bloggtoppen.se

Kan Rögle resa sig mot Skellefteå?

1-3, 0-7 och 0-6. Rögles facit mot Skellefteå denna säsong är mördande. Ska vi ta fram sanningen bakom siffrorna, speciellt i de två större förlusterna så är siffrorna smickrande med Rögleögon sett. Det har varit en enorm klasskillnad mellan lagen och imorgon väntar lagens fjärde möte denna säsong.
 
- Vi har fått våra fiskar varma mot Skellefteå såhär långt den här säsongen. Det är ett lag som är oerhört skickligt när man ger dem tid och yta. Vi ska vara väldigt konsekventa och väldigt dedikerade i vårt försvarsarbete, men även våga spela ut offensivt, säger Dan Tangnes till Nätmagasinet inför matchen.
 
På Skellefteås hemsida kan man läsa följande inför matchen:
 
- Nu är det en ny match så det gäller att vi inte hänger kvar i tankarna på förra matchen nere i Ängelholm (vinst med 7-0). Det här är en ny utmaning. Vi kikar nu på Rögles match mot Frölunda, där jag tycker att de hade bud på fler mål. De hade en del bra intentioner och bra anfall. De kommer att vara desperata i sin jakt på fast mark, säger Krister Holm inför matchen.
 
Rögle behöver trepoängare och när man minst anar det så händer det. Kan Rögle skrälla mot Skellefteå på fredagen? 1-16 talar sitt tydliga språk så här långt.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: gronvitasumo@gmail.comKontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: j.lindeblad@gmail.com eller gronvitasumo@gmail.com.
Mobilnummer: 0733255270.