Blogg listad på Bloggtoppen.se

J20 - Petersson vill få upp pucktempot mot Malmö

Det är inte bara A-laget som har match idag. Rögles J20 och J18 spelar båda hemma i Ängelholm ikväll, Malmö står för motståndet i de matcherna.
 
Jag fick några ord med J20-coachen Daniel Petersson inför kvällens match. Jag frågade om han är nöjd med vad laget presterat så här långt och vad han vill se i kvällens match.
 
- Det har sett bättre och bättre ut och så länge vi tar kliv i rätt riktning och blir bättre så är jag nöjd! Att möta Malmö är alltid speciellt så klart men framförallt vill jag att vi får upp pucktempot och att vi är rejäla i jobbet över hela banan, säger Daniel Petersson till gronvitasumo.se.
 
Daniel Zaar är iväg med landslaget och saknas, men det är fler som saknas.
- Har lite småskavanker och lätta förkylningar så några nya som får chansen att visa upp sig.  Zaar är iväg och Adolfsson, Hansson och Borggren lite lätt sjuka så vilar dem ikväll. Alfred Panelin-Borg är dessutom skadad. Detta öppnar för en trio från j18 som får chansen imorgon, Belmin Mesanovic (som värvades från just Malmö), Filip Karlsson och Carl Lindqvist.
 
Snart drar säsongen igång på riktigt. Efter Rögles succésäsong senast så är det många som räknar med dem även i år. Ser man på laguppställningen har Rögle ett förhållande väldigt ungt lag. Jag frågade "Pitcen" om han anser att han förfogar över ett lag som ska skörda SM-medaljer.
- Säsongen ser jag fram emot med spänning. Framförallt handlar det om att killarna fortsätter utvecklas och skulle allt gå som vi vill så är vi förhoppningsvis med och slåss om medaljerna framåt vårkanten men det är mycket som ska stämma och små marginaler det hänger på. I detta gänget handlar det väldigt mycket om att få killarna att tävla mot varandra och sig själva inte bara på matcher utan varje dag! Vi måste ut på djupt vatten emellanåt för att bevisa för oss själva att om vi verkligen måste kan vi lära oss simma! Ser vi till att göra en bättre prestation än dagen innan varje dag är vi på rätt spår.Det spåret börjar vi hitta nu.
 
Ikväll alltså, Rögle - Malmö x 2. J20 i Lindab Arena 19.00 och halvtimmen släpps pucken i träningshallen där  J18 spelar.
 
J20 ställer upp enligt följande ikväll:
 
Edström
Santesson, Synnelius - Törnkvist, Waldeborn, Wingren
Cederholm, Krupic - Hafström, Åkesson, Engle
Hansson, Bergström- Norlöv, Berling, Olsson
Lindkvist, Karlsson, Mesanovic
 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.