Blogg listad på Bloggtoppen.se

Inför Kloten - Rögle - Brendheden fortfarande ur spel

På fredagen är det dags för en ny utmaning och ny match. Denna gång är det Kloten Flyers som väntar. Ett av de bättre lagen i NLA men som haft stora ekonomiska problem vilket ledde till att man bland annat fick släppa Niklas Nordgren.
 
Mot Rögle kommer man att testa en annan svensk, Emil Lundberg.  Det finns fler bekanta ansiken i Kloten, Patrick Von Gunten som spelat i Frölunda är en, Marcel Jenni (Färjestad) en annan.
 
Rögle har släppt sin laguppställning på Nätmagasinet och denna gång väljer man att vila Fransson, Strbak, Spelling och Sylwander. Dessutom är Brendheden fortfarande ur spel och missar tredje raka matchen.
Vi kan se att Tangnes har satt några formationer nu. Första med Iggulden, Brithén och Tjärnqvist känns ganska klar, sedan kör man för tredje matchen i rad med Lilja, Warg och Lindgren.
 
- Vi har fått två bra kvitton att vi är på rätt väg såhär långt. Motståndet kommer att vara snäppet bättre mot Kloten. Jag hoppas att vi tar ytterligare ett kliv både i formationerna och att vi känner oss bekväma i sättet vi spelar, säger Tangnes till Nätmagasinet inför matchen.
 
Rögle ställer upp med följande lag imorgon:
Gerber (Fransson)
Sondell, Kukkonen - Tjärnqvist, Brithén, Iggulden
Bonsaksen, Panelin-Borg - Lilja, Warg, Lindgren
Jensen, Preissing - Bergström, Barta, Everberg
Liljewall, Johansson, Lindqvist-Hansen
 
Matchen kan ni följa på P4 Radio Kristianstad som sänder live, här har ni länken. Nedsläpp 19:45. 

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.