Blogg listad på Bloggtoppen.se

Bra vibbar inför Troja

Med den starka spelinsatsen mot Malmö på näthinnan kryddat med gårdagens 7-2 seger så är det vind i segeln för Rögle inför Troja hemma imorgon.
Att man fick göra fem mål framåt i en period som "lika gärna kunde slutat 5-5" enligt Hansson så har laget äntligen lite flyt med avsluten.
En annan sak jag tycker känns bra är att det inte bara är Simon och Ted som ska vara produktiva i anfallszon, nu har Sandin blivit varm i kläderna, med hjälp av Himelfarb som hittat kvalserieformen.

Mot Troja är det läge att lufta Gistedt. Fransson har fått stå hela vägen och med en lång hemresa i benen så känns det givet att ge Gistedt chansen så att Fransson kan ladda om och är redo för den tuffare utmaningen som väntar i Örebro på tisdag.

Kanske löjligt att ens nämna det men Rögle har släppt in fem mål i powerplay denna säsong, det är bara Sundsvall som annars släppt in mål (ett) i poweplay. Det skapar givetvis spöken i skallen, speciellt vid blålinjen.
Mot Troja vill jag se att man kan bygga upp ett bra powerplay där man i publiken inte utsätts för en thriller när det vankas numerärt överläge.

Fredagsmatch mot Troja, en klassiker man inte vill missa. Gott om biljetter kvar så in här och boka din plats nu!

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.