Blogg listad på Bloggtoppen.se

Västerås gör säsongens bästa match men förlorar

Har ägnat kvällen åt Viasats sändning av toppmötet Västerås-Örebro. Det ångrar jag inte för det var en riktigt bra match. Örebro vinner med 3-4 men det ska man tacka Dahlberg för som räddar oerhört många bra målchanser.

Enligt Broc Little så var det Västerås bästa match för säsongen. Att man inte vinner beror på att man bränner gång på gång. Herregud vilket tempo man kan få upp i Västerås. Tror inte något lag i serien kan matcha det rent skridskomässigt.

Örebro får två powerplay i matchen och gör mål båda gångerna. Mer kan man inte göra och det gav tre poäng i detta laddade derby.

Jag är inte mycket för tifo inom hockeyn men Västerås gjorde det bra och fick med hela huvudläktaren innan match. Snyggt och dessutom var stämningen riktigt bra. Örebro hade bra stöd de med, 300-400 tillresta sades det.

-----

I övrigt då? Knappa segrar för både Malmö och Leksand men de tar tre poäng och det är det som gäller först och främst.

Tingsryd hamnar i tidigt underläge mot Troja men efter en dubbel av Laudius i samma byte så vänder TAIF matchen och släpper den aldrig. 7-3 mot Troja, det är siffror de kommer leva på ett tag.

Bofors tar en stark seger i Södertälje, tacka Bellissimo för det. Han räddade 43 skott och släppte endast in en puck.

Mora tog en viktig seger borta mot Borås. Johan Alcén fullbordar vändningen i den tredje perioden som Borås först tog ledningen i.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.