Blogg listad på Bloggtoppen.se

Bellissimo lika tät som en Grevéost

Rögle fick en drömstart i Karlskoga. Först serverade Brithén Alexander Johansson som satte pucken i tom kasse sedan Bellissimo blivit bortspelad.
Tre minuter senare ökar Rögle på strax efter att Bofors blivit fulltaligt, Brithén får på ett bra skott efter att pucken gått som ett snöre i anfallszon. Snyggt spel där av Olsson och "Jacke".

0-2 i Karlskoga så tidigt är väldigt starkt men när Curry sitter på botbänken utnyttjar Bofors som är seriens näst bästa powerplaylag det och reducerar.

Därefter blir det elakt från Rögles sida, först Panelin som trycker till en Bobcat i sargen utan konsekvens. Sedan är det Jonathan Zaar som sänker Höggren med en ful armbåge, det straffades han för. Fem minuter och nytt PP för hemmalaget som behövde 4:07 innan man kvitterade.

-----

I vanliga fall är Fransson och Bellissimo täta målvakter men idag har man stundtals haft likheter med en Grevéost. 4-5 efter två perioder. Rögle har varit ruskigt effektiva, två perioder, 19 skott och fem mål. Dessutom mot Bofors som inte brukar ge bort sådana här målchanser. Under fem minuter i andra gjordes det fem mål. Bellissimo utbytt och jag undrade när man skulle göra detsamma i Rögle, det gjorde man inte och Fransson har stängt igen nu. Två svettiga räddningar i Bofors kvitteringsjakt.

-----

Följ mig på twitter eller facebook för matchrapporter. Sök på gronvitasumo så hittar ni.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.