Blogg listad på Bloggtoppen.se

Välkommen hem Sjögren - men visst borde han stannat?

Mattias Sjögren återvänder till Sverige och Färjestad. Succén uteblev på andra sidan och han fick inte en chans i Washington trots att han var så nära man kan vara under gallringen på campen inför säsongen.

- Vi vet vad vi får. En stor, stark spelare som kommer till jobbet varje dag och som är rejäl i båda ändarna av rinken, säger Rundqvist till Farjestadsbk.se.

Visst är det kul för Sverige och Färjestad men med lite större tålamod så hade chansen säkert dykt upp och därefter vet man aldrig vad som hänt. Jag tycker att man ger upp för lätt när man inte får chansen. Nu vet vi inte hur snacket gått bland coacherna i Capitals och Bears. Nu blir det istället jakt på en ny SM-buckla med Färjestad. Sjögren sägs landa i Sverige idag. Han har kontrakt med Washington över nästa säsong också så än kan vi Röglefans hoppas få se en Rögleprodukt "over there" igen.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.