Blogg listad på Bloggtoppen.se

Roger Elvenes är inte längre sportchef!

Oj, nu händer det saker. Enligt MrMadhawk som är 99%ig i sina uttalande meddelar detta nu på eftermiddagen. Enligt hans källor har detta varit klart en tid men att man valt att inte gå ut med det.

- Informationen kommer från en person i Roger Elvenes direkta närhet. Jag kan till 100 % garantera att det stämmer. Vi fattar inte varför det inte har kommit ut officiellt än, säger Mrmadhawks källa.

Visst kände vi alla att något var lurigt. Elvenes har hela vägen hänvisat till Hedlund som kört "tysta leken". Det håller inte i längden vilket detta är ett bevis på.
Ursäkta ordvalet men det är fördjävligt och vansinnigt uselt av Hedlund att inte meddela oss fans och sponsorer utan att "nyheten" ska komma via Sveriges bästa bloggare som "inget" är hemligt för.

Visst finns det kontrakt här och där och Elvenes kommer säkert få en annan roll i föreningen. Enligt samma sida så ska Elvenes ena huvuduppgift från styrelsen ha varit att få bort Andrée Brendheden inför säsongen. Det lyckades han inte med.


Läs hans inlägg i ämnet här.

Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.