Blogg listad på Bloggtoppen.se

Dags att kliva fram nu Hedlund

Efter att ha samlat mig lite efter MrMadhawks uppgifter så känner jag att Peter Hedlunds tystnad är ett stort hån mot fans och supporters. Om Elvenes är borta från posten som sportchef, då är det dags att gå ut med det.
Rögle hade styrelsemöte i veckan men inte ett ljud efter det. Det sämsta för oss är att uppgifterna kommer halvt bekräftade från annanstans än Rögle BK.

Om man hållt tystnaden fram tills nu så är det hög tid att släppa den. Speciellt då uppgifterna läckt ut och alla skapar sina egna versioner. Så kliv fram, skicka ett pressmeddelande.

Roger Elvenes har fått mycket skit, men uppgifter säger att han inte fått sköta sitt jobb som en sportchef ska göra utan att Hedlund ska ha haft en hand med i många beslut. Att sedan Elvenes får gå är att visa makten, men helt rätt om det skär sig i föreningen.

Glöm aldrig, Roger Elvenes är en sann Röglehjälte som är en av våra absolut största genom tiderna, det är inte Hedlund. Om Hedlund ska vinna respekt och förtroende så är det dags, bryt tystnaden, ta ditt ansvar och meddela oss vad som sker.


Kommentarer
Trackback

Tipsa Bloggen


Tipsa bloggen om nyheter. Bra tips som visar sig stämma tas tacksamt emot och belönas.
Mobilnummer: 0733255270
Mail: [email protected]



Kontakt


Skribent Jonas Lindeblad. Vill du komma i kontakt med mig? Stötta bloggens arbete genom att ha reklam på sidan? Tveka inte, jag svarar på alla mail.
Mail: [email protected] eller [email protected].
Mobilnummer: 0733255270.